Despre Noi

Producător en-gros de obiecte plastice

Lucrăm cu materiale plastice din 1994!

Suntem o companie dedicată producției de produse din plastic, axată pe sustenabilitate. Cu o experiență vastă în industrie și o capacitate puternică de fabricație în masă, ne-am consolidat poziția ca lideri în domeniul producției de găleți, ghivece, cleme și țevi din material plastic.

10+

Ani de experiență

50+

Clienți satisfăcuți

12+

Produse gata de fabricat
Injection moulding machine working in factory used for the forming of plastic parts using plastic resin and polymers.

Misiunea noastră

Unul dintre principalele noastre atuuri este capacitatea noastră de fabricație în masă, care ne permite să răspundem cu promptitudine cerințelor de volum ale clienților noștri. Echipamentul și tehnologia noastră de ultimă generație ne permit să producem produsele dorite într-un mod eficient, fără a face concesii în ceea ce privește calitatea.

Valorile noastre

La Plastic Process, ne mândrim cu parteneriatele durabile pe care le dezvoltăm cu clienții noștri. Suntem aici pentru a oferi soluții complete și pentru a vă susține în atingerea obiectivelor dumneavoastră. Indiferent dacă sunteți în căutarea unor produse personalizate sau a unor soluții en-gros de înaltă calitate, suntem pregătiți să vă oferim sprijinul nostru.

 
 

 

 

alexander-grey-ooxMySOfRRU-unsplash

Companii de renume au încredere în serviciile noastre

De ce să lucrezi cu noi?

Calitate Înaltă

La Plastic Process, ne mândrim cu producția de produse de înaltă calitate din plastic reciclat. Alegându-ne pe noi, obțineți produse de primă clasă, durabile și fiabile, care vor depăși așteptările dumneavoastră.

Suport cu clienții

Relația cu clienții este prioritară pentru noi, iar obiectivul nostru este să asigurăm o experiență excelentă și satisfacție deplină în colaborarea cu noi, prin promtitudine și profesionalism.

Producție în masă

Avem capacitatea de a fabrica în masă, oricât de mare ar fi proiectul. Fie că aveți nevoie de găleți, ghivece, cleme sau țevi în cantități mari, vă asigurăm că vom răspunde prompt cerințelor dumneavoastră.

Soluții sustenabile

Alegând Plastic Process, faceți o alegere sustenabilă pentru mediu. Focalizarea noastră pe folosirea deșeurilor reciclate din plastic post-consum și industriale reduce semnificativ poluarea cu plastic și conservă resursele naturale.

Prețuri flexibile

La Plastic Process, suntem mândri să oferim clienților noștri prețuri flexibile, adaptate în funcție de cantitatea comenzii. Cu o puternică capacitate de fabricație în masă, suntem capabili să oferim oferte avantajoase și competitivitate pentru comenzile de volum mare.

Expertiză Extinsă în Industrie

Cu ani de experiență în domeniu, am dobândit o cunoaștere comprehensivă a diferitelor sectoare. Echipa noastră de experți înțelege cerințele specifice ale diverselor industrii, permițându-ne să oferim soluții inovatoare care abordează provocările unice ale domeniului dumneavoastră.

Ai nevoie de ajutorul nostru?

Nu ezita să ne contactezi prin a face o programare pentru un apel telefonic cu unul dintre reprezentații noștri.